cooking

پخت برنج و گوشت

این غذا ، یک غذای مقویه که از مادر شوهر جان یاد گرفتم .

طرز تهیه 

اول از همه پیاز رو خرد کنید و تو ماهیتابه تفت بدید تا نرم بشه

یک مقدار زردچوبه و گوشت به پیازها اضافه کنید و دوباره تفت بدید تا سرخ بشن

حالا باید مواد رو بریزید توی زودپز،یک لیوان آب بهشون اضافه کنید و درشو ببندید

۴۵ دقیقه بهشون فرصت بدید تا خوب به کارای زشتشون فکر کنن !

این غذا نباید توش زیاد ادویه داشته باشه ولی نمک و فلفل رو با پارتی بازی به همراه رب بهش اضافه کنید

حالا مواد رو به برنجی که از قبل آماده کردید با روغن حیوانی و سیب زمینی خورد شده اضافه کنید و بزارید دم بکشه

این غذا رو میتونید با مرغ هم درست کنید و نوش جان کنید