fish

 طعم دار کردن ماهی
 

خانوم های محترم جمع شید که می خوام فوت کوزه گری ماهی درست کردنم رو بهتون یاد بدم !

اگه شماهم مثل من بخاطر بوی ماهی به ماهی لب  نمی زنید ,

این روش رو حتما امتحان کنید.عاشقش میشید .

طرز تهیه

اول از همه یک کاسه بزرگ بردارید و توش آب نمک بریزید

حالا یک لیمو ترش
یک نارنج
یک فلفل دلمه
۳-۴تا پیاز
۲-۳ تا حبه سیر توی کاسه بریزید

(پوست لیموترش  و نارنج رو هم یادتون نره بریزید توی ظرف)

فلفل ،یکم گلپر و هرنوع ادویه دیگه ای که دوست دارید رو

به مواد اضافه کنید.

ماهی ها رو بعد از ۲-۳ ساعت که خوب طعم دار شد آبکش کنید.

البته یادتون باشه اینکه چقدر ماهی توی آب نمک بمونه بسته به

نوع ماهی فرق میکنه چون بعضی ماهی ها ممکنه تو این مدت خیلی شور بشن!
بعد با دستمال ماهی هارو خشک کنید , توی پودر سوخاری بزنید و سرخشون کنید و نوش جان کنید.