orange peel

پوست پرتقال شکلاتی

این ترکیب رو ، در عصر یک روز پاییزی کشف کردم و چون خیلی دوستش داشتم تصمیم گرفتم به شما هم یاد بدم .

مواد لازم :

پوست پرتقال خلال شده
شکلات مایع
آبلیمو ترش
کاغذ روغنی

طرز تهیه :

پوست پرتقال رو با آب سرد توی قابلمه بریزید و ده دقیقه روی اجاق بزارید تا بپزه .
بعد از پخت ، آبکش کنید و این روند رو سه بار انجام بدید تا تلخی پوست پرتقال کمتر بشه .
دفعه سوم که خواستید پوست پرتقال ها رو بجوشونید ، تو آب یک مقدار شکر و آبلیمو بریزید .
بعد از آبکش کردن ، پوست پرتقال ها رو توی یه ظرف بچینید و حداقل یک ساعت بهشون زمان بدید تا خشک بشن .
توی یک ظرف دیگه کاغذ روغنی بذارید .
پوست پرتقال ها رو توی شکلات مایع ای که از قبل آماده کردید بزنید و روی کاغذ روغنی بزارید .
و اینم از این ، پوست پرتقال های شکلاتیتون آماده اس!

می تونید این ترکیب رو در کنار نوشیدنی های گرم نوش جان کنید .