chicken-breast

رولت مرغ

مواد لازم

پنیر خامه ای

سینه مرغ

آرد (ترجیحا سوخاری)

فلفل و نمک

سیر رنده شده

اسفناج بخارپز

فلفل دلمه ای بخارپز

طرز تهیه

سینه مرغ ها رو از وسط برش بدید و با بیفتک بکوبید تا کاملا صاف بشه .

زیر مرغ ها سلفون پهن کنید بعد نمک و فلفل روی مرغ ها بپاشید . 

حالا اسفناج ، پنیر خامه ای و سیر رو با هم مخلوط کنید و بعد روی مرغ ها پهن کنید و فلفل دلمه ای هم روش بچینید .

با کمک سلفون ، مرغ ها رو رول کنید و بعد دو سر سلفون رو ببندید و نیم ساعت توی یخچال بذارید .

بعد از نیم ساعت ، مرغ ها رو توی آرد بزنید و بعد توی روغن بذارید تا سرخ بشه .