پای سیب

طرز تهیه پای سیب

مواد لازم:

۱ پیمانه آرد

۱ پیمانه شکر

۱۰۰ گرم کره

نوک قاشق نمک

۲ عدد تخم مرغ

۱قاشق چایخوری وانیل

۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

سیب

دارچین و شکر 

طرز تهیه

کره و شکر رو خوب هم مخلوط کنید

تخم مرغ ها  و بعد وانیل و بیکینگ پودر رو اضافه کنید

خوب که مخلوط کردین آرد رو با الک کم کم اضافه کنید

حالا یک مقدار نمک اضافه کنید 

 سیب ها رو خرد کنید و با شکر و دارچین مزه دار کنید

حالا کف قالب رو چرب کنید و خمیرتون روداخلش بریزید و بعد سیب ها رو روش بچینید

من با سولاردوم درست کردم ، بیست دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه 

اما اگه بعد بیست دقیقه هنوز هم خیس بود می تونید بیست دقیقه بیشتر بذارید .

نوش جانتون !